70 ГОДИНИ ДЕСПРЕД

СОЦИАЛЕН ПРОЕКТ „Сподели и помогни”

По повод 70 години от основаването на Деспред, Дружеството  заедно с фондация Кредо Бонум, организират Кампания за иницииране и финансиране на социално отговорни проекти под мотото „Сподели и помогни”

Наградният фонд на конкурса е 20 000 лв., като класиралият се на първо място проект ще получи 10 000 лв., избраният на второ място ще бъде финансиран с 6 000 лв., а на трето с 4 000 лв.. Сумата е осигурена изцяло от „Деспред“ АД , като не задължава гласувалите да предоставят собствени средства.

Проектните предложения ще бъдат приемани и разглеждани дали отговарят на условията на конкурса от екипа на фондация Кредо Бонум, след което ще бъдат публикувани в сайта на Деспред – www.despred.com, където ще бъдат оценявани от публиката.

Повече информация може да намерите в приложените файлове: Сподели и помогни и Формуляр за кандидатстване, както и на фейсбук страницата ни.“Бъди наш клиент и спечели награда – ваучер с 25 % отстъпка за ски услуги и настаняване в к.к. Пампорово през ЗИМЕН СЕЗОН 2017/2018“

За всички наши нови и настоящи клиенти сме подсигурили празнични подаръци. Чрез томбола ще бъдат избрани 70 щастливци, които ще спечелят нашите награди.

Повече информация може да намерите в този файл:  Игра, както и на фейсбук страницата ни.

pamporovo_superski_white

credo bonum

© Copyright 2019 Деспред