Речен транспорт по река Дунав – защо и как да го използвате 3-та част

Речен транспорт по река Дунав – пристанища

Когато обмисляте възможността да използвате речен транспорт по река Дунав, трябва да прецените внимателно всеки детайл. Не всички пристанища имат възможността да товарят и разтоварват всякакъв тип стоки.

Речен транспорт по река Дунав - ползи 1
Речен транспорт по река Дунав – ползи от това

Речен транспорт по река Дунав – за какво е подходящ

Чрез речен транспорт по река Дунав можете да превозвате буквално всякакъв тип товари (разбира се, в подходящи за целта кораби и опаковки). И все пак най-често речен транспорт по река Дунав се използва за големи и трудни за пренасяне товари като строителни материали, селскостопански и горски продукти, продукти от желязо и стомана, руди, горива, продукти за рециклиране и др.

Речен транспорт по река Дунав може да използвате за международни превози между държавите по поречието на реката, както и да го включите в схемите за интермодален транспорт на дълги разстояния, за да намалите себестойността на превоза.

Как да използвате речен транспорт по река Дунав

Речен транспорт по река Дунав - ползи 2
Речен транспорт по река Дунав – ползи на речния транспорт

Най-лесният начин да се възползвате от предимствата на речен транспорт по река Дунав е да се свържете с ДЕСПРЕД. Ние се занимаваме с логистика и транспорт от десетилетия, имаме широка мрежа от сътрудници и познаваме добре всеки детайл в използването на речен транспорт по река Дунав.

Като начало, можем да ви предложим най-удобни и изгодни варианти да включите речен транспорт по река Дунав в транспортирането на стоките си и да намалите разходите по транспорта. Но това не е всичко. Можем също така да организираме, управляваме и наблюдаваме цялостния процес на речен транспорт по река Дунав на товарите ви, като се грижим за сроковете, товаренето и разтоварването и всички други детайли около превозите. Така използването на речен транспорт по река Дунав за вас ще бъде безпроблемно и безболезнено и няма да ви отнема ценно време, което можете да използвате за развитие на бизнеса си.

Вижте подробности за предлагания от нас воден транспорт.

Речен транспорт по река Дунав – пристанища

Речен транспорт по река Дунав – за какво е подходящ

Как да използвате речен транспорт по река Дунав

5/5 - (1 vote)
Scroll to Top