Митнически и транспортно-логистични услуги за групажни и директни пратки – автомобилни, жп, контейнерни и комбинирани. Складови услуги – свободно, временно и под митнически контрол

8019 Бургас, кв. Долно Езерово,

Промишлена зона

виж в Google Maps

bourgas_warehouse@despred.com

+359(56)580457

+359885076900