Межународен превоз на товари

Уникални транспортни решения

Една от най-важните дейности в световната търговия е използването на международен превоз на товари. В Деспред сме специализирали в международен превоз на товари и упражняваме тази дейност вече няколко десетилетия поред. В това време сме успели да създадем стабилна мрежа от надеждни партньори, както и да разширим обема на услугите по международен превоз на товари, които да предлагаме на клиентите си. В крайна сметка, в Деспред можете да получите цялостна услуга по международен превоз на товари. След като обсъдим вашите нужди от международен превоз на товари, ще създадем за вас оптимално решение, което включва възможно най-кратък удобен маршрут и възможно най-изгодна цена, за да може вашите стоки да стигнат до потребителите лесно, бързо и с минимални разходи. След това ще организираме и координираме всяка стъпка от процеса по международен превоз на товари, която пожелаете. На практика можем да организираме и контролираме цялостния международен превоз на товарите ви, от врата до врата, за да ви оставим да се съсредоточите върху по-важните за бизнеса ви дейности.

В Деспред можем да осигурим всички видове международен превоз на товари, в зависимост от спецификата на стоките и пратките.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ

Като начало, след среща с вас с цел обсъждане на нуждите ви, нашите консултанти ще изработят персонален логистичен план и график за международен превоз на товарите ви. Той може да включва един или няколко типа транспортни средства, да включва или не междинно временно съхранение, да бъде тип от врата до врата.

Когато определяме най-подходящия за вас международен превоз на товари, ние се съобразяваме със спецификата на стоките – дали имат нужда от специален режим на съхранение и транспорт, дали са дълготрайни или малотрайни, дали са насипни, течни или в единични опаковки. Спрямо това ще определим възможните средства за транспорт, след което ще намерим изгоден начин да организираме и проследим международен превоз на товарите ви в сроковете, които сте заложили.

Вижте повече:

Международен превоз на товари с въздушен транспорт

Международен превоз на товари 2 - видове
Международен превоз на товари – видове транспорт

Международен превоз на товари може да се осъществи със самолет. Това е перфектен избор, ако имате много кратък срок за доставка. Въздушният международен превоз на товари е подходящ за по-малки пратки или пратки с висока стойност, тъй като дава скорост и висока степен на защита от рискове като кражба, загуба или повреда. Самолетният превоз в същото време е най-скъп. Вероятно ще се наложи да транспортирате допълнително стоките от склада си до летището, както и от летището до адреса на получателя.

Международен превоз на товари с воден транспорт

Товарните кораби осъществяват много евтин международен превоз на товари по водни пътища – реки, езера, морета или океани. Предимството на този международен превоз на товари е, че можете да изпращате големи, тежки и обемисти стоки, които се съхраняват на сигурно място. Тук времето за доставка може да бъда много дълго не само заради бавните скорости на корабите, но и заради преминаването през митнически проверки. Но ниската цена на превоза го прави достъпен, особено за по-малките компании. Тук също може да имате нужда от друг тип транспорт, за да стигне товарът ви до пристанището или да потегли от него към получателя.

Международен превоз на товари с железопътен транспорт

Международен превоз на товари 3 - мнения
Международен превоз на товари – железопътен транспорт

Железопътният транспорт е друг икономичен начин да изпратите или получите товари. Железопътен международен превоз на товари се използва често за насипни или течни товари. Той е много изгоден за транспортиране на големи количества стоки, както и за превоз на опасни материали. Железопътният международен превоз на товари е сравнително бърз и безопасен. Освен това, можете да разчитате на точност по отношение на сроковете на доставка, тъй като влаковете спазват строго разписание.

Автомобилен международен превоз на товари

Един от най-популярните видове международен превоз на товари е автомобилният, извършван с товарни камиони по пътната мрежа. Автомобилният транспорт е най-гъвкавият и е единственият, който дава възможност за доставка от врата до врата с едно превозно средство. Той може да е доста бърз, но в същото време е зависим от правилника за движение, ограниченията и задръстванията, от опашките на границите, митнически процедури. Автомобилният международен превоз на товари може да е доста рентабилен за сравнително малки количества стоки, но не е подходящ за големи количества/обеми стоки, въпреки скоростта си.

Интермодален и мултимодален международен превоз на товари

Международен превоз на товари 4 - цена
Международен превоз на товари – високо качество

Много често при международен превоз на товари се използва мултимодален или интермодален транспорт, тоест комбиниране на различни видове превозни средства в рамките на една пратка. Това може да е добър вариант за оптимизиране на разходите и сроковете на доставка.

Международен превоз на товари – групажни и частични товари

Включването в групажни и частични товари позволява да се минимизират разходите по международен превоз на товари. Консолидирането на товари на различни податели позволява да се разделят разходите по международен превоз на товари, което намалява себестойността на транспорта, без да влияе на качеството на услугите.

Допълнителни услуги по международен превоз на товари от Деспред

Международен превоз на товари 5 - снимка
Научете повече за международен превоз на товари

В Деспред предлагаме цялостни услуги по международен превоз на товари, включително логистични и експедиторски. Можете да разчитате на нашия опит и експертиза за услуги като:

  • Пристанищна обработка при международен превоз на товари
  • Опаковане, преопаковане и етикиране, палетизиране и фолиране
  • Консолидация
  • Транзитни операции
  • Терминални услуги
  • Складова логистика и съхранение
  • Застраховане на товари
  • Консултации за международен превоз на товари
  • Митническо представителство

Освен това, Деспред разполага със собствени терминали в главните морски, речни и въздушни пристанища на България, гранични пунктове със Сърбия и Турция, което улеснява значително организацията, изпълнението и контрола върху заявения международен превоз на товари.

Собствени регулярни линии за международен превоз на товари от Деспред

Международен превоз на товари 6
Защо да изберете международен превоз на товари от Деспред

Деспред предлага собствени, регулярни линии за международен превоз на товари. Това ще ви позволи да направите по-лесно планирането на транспорт за стоките си.

Персонални решения за международен превоз на товари от Деспред

Дългогодишният ни опит в организирането на международен превоз на товари ни позволява да познаваме в детайли всички видове транспорт и изискванията към различните видове стоки. Освен това сме изградили мрежа от доказани, надеждни превозвачи за Европа и Азия, но разполагаме и със собствени бази, с които да предложим още по-изгодни услуги. Това ни позволява да създаваме изгодни и ефективни схеми за международен превоз на товари за всеки клиент поотделно. Така можем да удовлетворим нуждите ви, да спазим сроковете и да намерим възможно най-изгодното решение за транспорт на стоките ви.

Определяне на възможностите за международен превоз на товари

Международен превоз на товари с въздушен транспорт

Международен превоз на товари с воден транспорт

Международен превоз на товари с железопътен транспорт

Автомобилен международен превоз на товари

Интермодален и мултимодален международен превоз на товари

Международен превоз на товари – групажни и частични товари

Допълнителни услуги по международен превоз на товари от Деспред

Собствени регулярни линии за международен превоз на товари от Деспред

Персонални решения за международен превоз на товари от Деспред

Международен превоз на товари в високо качество

Нуждаете се от услугите на експертите от Деспред?

5/5 - (2 votes)
Scroll to Top