Автомобилен контейнерен транспорт

ДЕСПРЕД АД предлага спедиторски  услуги свързани с превоза на контейнери по шосе от/до съответното морско пристанище. Транспорт на цели контейнери до дестинации в България, Европа и до пристанища според Вашите нужди и спецификата на товара.

Извършваме всички съпътстващи услуги, като обезпечаване на транзитни операции, митническо обслужване, контейнеризация и деконтейнеризация, претоварни операции от автомобил на контейнер или обратно и доставка до врата.

Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Наберете сега + 359 2 4513800
  или попълнете формата за контакт и натиснете "Изпрати". Попълнете коректно всички полета, за да можем да се свържем с вас и да ви бъдем полезни.

  Да, съгласен съм да получавам рекламна информация, касаеща нови продукти, текущи промоции, информационни текстове и всички други материали, свързани с предлаганите от нас услуги

  Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Предимства на автомобилен контейнерен транспорт

  Сухопътният превоз на контейнери е неразделна част от комбинираните транспорти, в това число и морските контейнерни превози.

  При сухопътен транспорт на цели контейнери (FCL) се минимизира възможността за повреда на Вашите стоки, тъй като пътуват с една транспортна опаковка до крайния получател, без допълнително претоварване на стоките.

  Контейнерен транспорт - Деспред транспорт и логистика
  Контейнерен транспорт - Деспред транспорт и логистика

  Оптимален баланс между скорост и цена

  Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари. Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

  Съобразени с  най-високите стандарти

  Превоз на опасни товари;
  Спедиция на специално карго;
  Превоз на температурни пратки, фармация, храни и други;
  Превоз на живи животни;
  Превоз на бързо разваляеми стоки;

  Логистични услуги

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R);
  Складиране и опаковане на товари;
  Консултация за транспорт;
  Карго застраховки.

  Ако имате нужда от съдействие:  
  Обадете се сега + 359 2 4513800 или 

  Scroll to Top