Морски и речен транспорт

ДЕСПРЕД АД организира транспорт на насипни и пакетирани (бройни) товари по река и море.

Предлагаме комбинирани решения, пристанищна логистика и обработка.

Съдействаме на нашите клиенти за директно договаряне с корабособствениците на морски и речни навла – брокераж.

Разполагаме с екипи на всички по-големи пристанища на река Дунав (Видин, Лом, Оряхово, Свищов, Русе-Изток и Русе-Запад) и на Черно море (Варна Изток, Варна Запад, Варна-Ферибот, Варна-ТЕЦ, Бургас-Запад, КРЗ Порт, Пристанище Бургас ЕАД, Порт България Уест).

Нашите експерти предлагат високо качество на услугите, осигуряват надеждна и сигурна доставка при морския и речен транспорт. Изготвяме всички необходими документи и координираме комуникацията и обработката на товарите с пристанищните администрации.

Широкият диапазон от допълнителни услуги, като консолидиране и транзитно складиране, Ви дават опитен логистичен партньор и получавате пълна удовлетвореност от предоставените услуги.

Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Наберете сега + 359 2 4513800
  или попълнете формата за контакт и натиснете "Изпрати". Попълнете коректно всички полета, за да можем да се свържем с вас и да ви бъдем полезни.

  Да, съгласен съм да получавам рекламна информация, касаеща нови продукти, текущи промоции, информационни текстове и всички други материали, свързани с предлаганите от нас услуги

  Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Предимства на морския и речен транспорт

  Използването на воден транспорт е често предпочитано решение. Подходящ е за големи партиди насипни, пакетирани (бройни) и извънгабаритни товари.

  Голямото разнообразие и специализация на плавателните съдове позволява да се намери подходящо решение за всякакъв тип стоки.

  Имаме дългогодишен опит в логистиката и организацията на воден транспорт. Работим с голям брой надеждни партньори, благодарение на които можем да Ви предложим подходящ тип воден транспорт.

  Морски и речен транспорт - Деспред логистични услуги
  Морски и речен транспорт - Деспред логистични услуги

  Оптимален баланс между скорост и цена

  Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари. Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

  Съобразени с  най-високите стандарти

  Превоз на опасни товари;
  Спедиция на специално карго;
  Превоз на температурни пратки, фармация, храни и други;
  Превоз на живи животни;
  Превоз на бързо разваляеми стоки;

  Логистични услуги

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R);
  Складиране и опаковане на товари;
  Консултация за транспорт;
  Карго застраховки.

  Ако имате нужда от съдействие:  
  Обадете се сега + 359 2 4513800 или 

  Scroll to Top