Групажни пратки (LCL)

КОНТЕЙНЕРЕН ТРАНСПОРТ

ДЕСПРЕД АД организира групажен морски контейнерен транспорт от/до всяка точка на света, съобразно специфичните Ви изисквания и нужди.

Благодарение на дългогодишният ни опит и много добре развита мрежа от доверени партньори постигаме високо качество, сигурност и конкурентни цени.

Предлагаме регулярни, групажни морски контейнерни сервизи от/до Близък и Далечен Изток,  Северна и Южна Америка, Африка и Австралия. 

Работим с всички пристанища в Европа и в зависимост от дестинацията и сроковете на доставка използваме – Бургас, Варна, Истанбул, Солун, Пирея, Копер, Хамбург, Антверпен, Ротердам.

Извършваме всички съпътстващи услуги съобразно Вашите нужди, касаещи групажни товари, като обезпечаване на транзитни операции, митническо обслужване, деконтейнеризация, претоварни операции, доставка до врата и други.

Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Наберете сега + 359 2 4513800
  или попълнете формата за контакт и натиснете "Изпрати". Попълнете коректно всички полета, за да можем да се свържем с вас и да ви бъдем полезни.

  Да, съгласен съм да получавам рекламна информация, касаеща нови продукти, текущи промоции, информационни текстове и всички други материали, свързани с предлаганите от нас услуги

  Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Предимства на групажния контейнерен транспорт (LCL)

  Морският групажен транспорт осигурява оптимална цена при по-малки пратки и се отнася за случаите, в които стоки от различни клиенти се консолидират заедно в една транспортна единица.

  Партньорът от държавата на изпращане се ангажира с консолидация на пратките в негов склад, след което се обединяват в една транспортна единица за съответната дестинация. Обичайно контейнерът пристига в склад на спедитор в държавата на получаване.

  Съобразно търговските условия на доставка за всяка пратка, получаващия спедитор се ангажира с доставка до адрес и изпълнение на всички други договорености.

  Ангажиментът и рискът за капацитиране на товарното пространство са на обработващият спедитор, а Вие заплащате само за количеството, което превозвате.

  Контейнерен транспорт - Деспред транспорт и логистика
  Контейнерен транспорт - Деспред транспорт и логистика

  Оптимален баланс между скорост и цена

  Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари. Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

  Съобразени с  най-високите стандарти

  Превоз на опасни товари;
  Спедиция на специално карго;
  Превоз на температурни пратки, фармация, храни и други;
  Превоз на живи животни;
  Превоз на бързо разваляеми стоки;

  Логистични услуги

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R);
  Складиране и опаковане на товари;
  Консултация за транспорт;
  Карго застраховки.

  Ако имате нужда от съдействие:  
  Обадете се сега + 359 2 4513800 или 

  Scroll to Top