Брокераж

ДЕСПРЕД АД предлага брокерски услуги (Брокераж) при превози на стоки по море и река Дунав.

Брокерската услуга представлява посредничество между бизнеса/товародателите и превозвачите по море/река (корабособственици) и по същество е договаряне на навла и всички други условия за превоз.

Като Ваш брокер, ние не разполагаме със собствени превозни средства за извършване на превози, изцяло защитаваме Вашите интереси пред корабособствениците или техните брокери.

ДЕСПРЕД АД разполага с мрежа от регионални, национални и международни превозвачи по море/река (корабособственици), с които работи в тясно сътрудничество.

Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Наберете сега + 359 2 4513800
  или попълнете формата за контакт и натиснете "Изпрати". Попълнете коректно всички полета, за да можем да се свържем с вас и да ви бъдем полезни.

  Да, съгласен съм да получавам рекламна информация, касаеща нови продукти, текущи промоции, информационни текстове и всички други материали, свързани с предлаганите от нас услуги

  Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Предимства при използване на брокерска услуга

  Когато използвате брокерската услуга, може да разчитате, че винаги ще разполагате с нужните превозни средства и необходимия капацитет, за да стигнат Вашите товари до местоназначението си.

  Като Ваш брокер защитаваме само Вашите интереси, като договаряме оптимални цени и условия при транспорт по море/река.

  Брокерската услуга е свързана с откриването на правилния за Вас превозвач и вид плавателен съд, както и с уреждането на взаимоотношенията помежду Ви, без да се налага да губите време и усилия в този процес.

  В тази услуга влиза и контрол по време на превоза, което Ви дава още повече спокойствие и свободно време, за да се фокусирате върху  основната си дейност.

  Брокераж, брокерски услуги при превози на стоки по море - Деспред, вашият логистичен партньор
  Брокераж, брокерски услуги при превози на стоки по море - Деспред, вашият логистичен партньор

  Оптимален баланс между скорост и цена

  Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари. Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

  Съобразени с  най-високите стандарти

  Превоз на опасни товари;
  Спедиция на специално карго;
  Превоз на температурни пратки, фармация, храни и други;
  Превоз на живи животни;
  Превоз на бързо разваляеми стоки;

  Безопасност и качество

  Ние се грижим за сигурността на Вашите товари. 
  Обработваме: 
  Ценни пратки;
  Дипломатически пратки;
  Обемни и извънгабалитни товари;
  Групажни товари.

  Логистични услуги

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R);
  Складиране и опаковане на товари;
  Консултация за транспорт;
  Карго застраховки.

  Вижте повече:

  Брокераж

  Брокераж 2 - снимка
  Какво е брокераж?

  За да намерите правилно решение за своите товари и превози, достатъчно е да се свържете с Деспред – по време на осигуряването на брокерската услуга ние ще използваме всичките си контакти и цялата си добре разработена мрежа от превозвачи, за да получите бързо, лесно, ефективно и изгодно решение за морски транспорт според нуждите и товарите си.

  Задължения на брокера

  При брокерската услуга в Деспред се нагърбваме от ваше име с няколко задължения по отношение на морския транспорт, които в противен случай трябва да изпълнявате вие. Освен да проучим и открием подходящи и надеждни партньори, като специалисти, ние се нагърбваме и с управлението на логистиката на всяка партида. Ще разговаряме и договаряме с с корабособственик от ваше име, след което ще се погрижим вашите стоки да пристигнат до него, а той да ги превози до местоназначението им според изискванията на договора ви.

  Използвайте брокерската услуга, за да работите с надеждни превозвачи

  Брокераж 3 - мнения
  Брокераж – надежден ли е?

  При брокерската услуга откриването на подходящ морски превозвач е много повече от търсенето на фирми в интернет, което може да направи ваш служител. Когато осигуряваме брокерска услуга, ние в Деспред работим само с доверени превозвачи, които предварително сме проверили, а с голяма част от тях и сме работили дълги години.

  Когато търсим нови превозвачи, ние задължително проверяваме дали корабите им разполагат с нужните документи и разрешителни и дали имат достатъчно опит в превозването на точно вашия вид стоки, дали са достатъчно надеждни и какви са отзивите за тях. Едва след като направим тези проверки, преминаваме към договаряне на условията за транспорт помежду ви.

  Но Деспред е от толкова дълго време в сферата на брокерските услуги, че много рядко ни се налага да търсим нови превозвачи. Работили сме вече с всички големи и надеждни фирми, които могат да превозят товарите ви по море от и за Европа, Африка и Азия, познаваме техните възможности и поддържаме прекрасни делови отношения. Така че когато използвате нашата брокерска услуга, вие със сигурност получавате възможност да използвате най-добрите и доказани корабособственици в региона и да получите безопасен и надежден транспорт на важните за вас товари.

  Използвайте брокерската услуга за перфектна логистика

  Брокераж 4 - типове
  Брокераж – най-добрата логистика

  Вече споменахме, че брокерската услуга е и логистика на превозите. След като изберем подходящ за вас превозвач и договорим отношенията ви с него, ние ще се заемем с проследяване за правилното извършване на услугата.

  При брокерска услуга от Деспред получавате планиране на вашеят товар от началото до края, както и контрол върху превоза. Ще се погрижим стоките ви да достигнат до нужното място, за да бъдат натоварени, както и да се разтоварят по подходящ начин. Ще следим постоянно какво се случва с товара ви, за да гарантираме успешната доставка. При брокерска услуга от Деспред може да разчитате също така да се справим с евентуалните проблеми, които биха могли да възникнат по време на транспорта.

  Използвайте брокерската услуга за икономия на разходи

  Не на последно място, брокерските услуги, които предлагаме, могат да ви помогнат да минимизирате разходите по транспорта на стоките си. Познавайки добре превозвачите и начина им на работа, ние разполагаме с наистина много информация за транспортните дейност и възможности. Така когато изпълняваме брокерска услуга, ние ще изберем гарантирано най-ефективните решения за транспорт на вашите стоки, както и най-изгодните за вас цени.

  Брокерската услуга за пълноценни и успешни взаимоотношения с превозвачите

  Брокераж 5 - цена
  Брокераж – всичко, което трябва да знаете

  Когато се колебаете дали да изберете корабен брокер, помнете няколко важни факта.

  Първо, корабния брокер е тесен специалист в областта на морските превози. Той не само познава добре превозвачите в своята област, но и има уменията да преговаря с тях по подходящ начин, за да ви договори ефективен транспорт.

  Корабния брокер ще води преговори и ще уреди във ваша полза дори детайли, за които самите вие не можете да се досетите, особено ако нямате много опит в транспортирането на стоки по море. Така той ще отстрани предварително всички предвидими спънки. В крайна сметка, заради брокерската услуга ще получите много по-гладък процес на превозване, с по-добра ефективност и по-малко рискове.

  Трето, корабния брокер ще постигне вашите цели за много по-кратко време и с много по-голям успех, благодарение на опита си при превозите на товари по море.

  Какво ще получите от брокерската услуга от Деспред

  Брокераж 6 - новини
  Брокераж – ползи на услугата

  Като опитни посредници, ние в Деспред можем да ви гарантираме пълно спокойствие по отношение на сроковете и безопасността на товарите ви. За вас ще работи екип от специалисти, но вие ще комуникирате предимно с един корабен брокер, който ще бъде наясно с целия процес по транспортирането на стоките ви. Ще получите пълна прозрачност по отношение на  превоза, изискванията на превозвачите и какво се изисква от вас, за да се улесни максимално процесът.

  Освен всичко останало, нашите корабни брокери ще бъдат на ваше разположение при всякакви въпроси и уточнения, за да бъдете в течение с цялата им дейност. И не на последно място, в Деспред ще получите лоялен корабен брокер, защото ние ще вложим всичките си усилия да защитим интересите ви и да ви дадем възможност да получите максимално качествен, ефективен и рентабилен транспорт на стоките си.

  Брокерска услуга
  Какво представлява брокерската услуга.
  Задължения на брокера
  Използвайте брокерската услуга, за да работите с надеждни превозвачи
  Използвайте брокерската услуга за перфектна логистика
  Използвайте брокерската услуга за икономия на разходи
  Брокерската услуга за пълноценни и успешни взаимоотношения с превозвачите
  Какво ще получите от брокерската услуга от Деспред

  Ако имате нужда от съдействие:  
  Обадете се сега + 359 2 4513800 или 

  5/5 - (1 vote)
  Scroll to Top