Въздушен транспорт

ДЕСПРЕД АД организира въздушен транспорт, както на малки, така и на по-големи пратки, чартърни полети, пратки под температурен режим, ценни пратки.

Разполагаме с необходимите ноухау и опит, и с развита мрежа от доверени партньори, с които да Ви гарантираме сигурност, бързина и качествена услуга.

Предлагаме доставки от врата до врата, както и всички съпътстващи въздушния транспорт услуги на отправни, междинни и получаващи летища – митнически услуги, товаро-разтоварни операции, опаковане и етикиране, временно и митническо складиране, свободно складиране. В зависимост от дестинацията и специфика на товара работим не само през летище София, но и през по-големи транспортни хъбове като Амстердам, Франкфурт, Берлин, Люксембург, Виена, Париж, Атина, Будапеща, Букурещ, Истанбул.

Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Наберете сега + 359 2 4513800
  или попълнете формата за контакт и натиснете "Изпрати". Попълнете коректно всички полета, за да можем да се свържем с вас и да ви бъдем полезни.

  Да, съгласен съм да получавам рекламна информация, касаеща нови продукти, текущи промоции, информационни текстове и всички други материали, свързани с предлаганите от нас услуги

  Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Предимства на въздушния транспорт

  Въздушният транспорт е най-бързият начин да превозите Вашите стоки. Други предимства, които превозът по въздух дава са:

  • Удобно и бързо пренасяне на стоки на дълги разстояния;
  • Доставка на труднодостъпни места;
  • Поради късите срокове на доставка е подходящ за превоз на бързоразвалящи се стоки;
  • Подходящ транспорт на живи животни;
  • Високо ниво на сигурност – контрол на всяко едно летище;
  • Предварително известни дати на отпътуване и пристигане;
  • Лесна онлайн проследяемост.
  Въздушен транспорт с Деспред АД - предимства
  Въздушен транспорт с Деспред АД - предимства

  Оптимален баланс между скорост и цена

  Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари.
  Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

  Безопасност и качество

  Ние се грижим за сигурността на Вашите товари. 
  Обработваме: 
  Ценни пратки;
  Дипломатически пратки;
  Обемни и извънгабалитни товари;
  Групажни товари.

  Съобразени с  най-високите стандарти

  Превоз на опасни товари;
  Спедиция на специално карго;
  Превоз на температурни пратки, фармация, храни и други;
  Превоз на живи животни;
  Превоз на бързо разваляеми стоки;

  Логистични услуги

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R);
  Складиране и опаковане на товари;
  Консултация за транспорт;
  Карго застраховки.

  Вижте повече:

  Ето какви услуги за въздушен транспорт можем да организираме за вас.

  Въздушен транспорт – международна спедиция на авио пратки до всяка точка на света, посредством изградена мрежа от агенти

  Като специалисти по внос, износ и транзит на стоки, ние разполагаме със стабилна мрежа от агенти, благодарение на които можем да осигурим за вас надежден, бърз и изгоден въздушен транспорт от и до всяка точка в Европа, Азия, Северна Америка, Южна Америка, Африка, Близък Изток и Австралия.

  Въздушен транспорт – доставки от врата до врата

  Въздушен транспорт 1 | ДЕСПРЕД
  Въздушен транспорт – Научете повече!

  Като специалисти по логистика, можем да организираме за вас доставки от врата до врата с комбиниран, мултимодален или интермодален превоз, в които е включен и въздушен транспорт. Така имате възможността да оставите цялостната логистика на нас, докато вие се концентрирате в основната си печеливша дейност.

  Въздушен транспорт за превоз на опасни товари

  При използване на въздушен транспорт опасните товари се товарят и превозват при специални условия и изисквания. Ако не сте наясно какво и как трябва да направите, за да използвате удобствата на самолетите, доверете се на нас – ще свършим всичко вместо вас.

  Въздушен транспорт за спедиция на специално карго

  В Деспред можем да организираме въздушен транспорт за превоз на специално карго, който отговаря на всички изисквания на товарите ви. Така можете да сте сигурни, че разполагате с подходящ, безопасен транспорт, който ще достави стоките ви бързо и сигурно до желаната дестинация.

  Въздушен транспорт за превоз на температурни пратки, фармация, храни и други

  Ако се налага да транспортирате храни, медикаменти, фармацевтични или лекарски продукти при специални условия на съхранение и превоз, можем да осигурим бърз въздушен транспорт при спазване на всички изисквания за безопасно транспортиране на стоките.

  Въздушен транспорт за превоз на живи животни

  Използването на въздушен транспорт е най-бързият начин за превозване на живи животни, което намалява стреса за тях. За тази цел обаче съответният вид превозно средство трябва да разполага с подходящо оборудване и условия. Ние ще го намерим за вас, за да не се тревожите за животните.

  Въздушен транспорт за превоз на бързо разваляеми стоки

  Въздушен транспорт 2 | ДЕСПРЕД
  Въздушен транспорт 1 – Научете повече!

  Когато стоките се развалят бързо, използването на въздушен транспорт е най-доброто решение заради ненадминатата бързина на доставката. Ще открием перфектният бърз и сигурен транспорт за вашите стоки, за да не претърпите никакви загуби. Ще се погрижим не само за скоростта на доставката, но и за всички специални условия, на които трябва да отговаря транспортното средство, за да пренесе стоките ви без риск.

  Въздушен транспорт на ценни пратки

  Използването на въздушен транспорт намалява до минимум риска от кражби, грабежи и загуба на товари поради строгия контрол и режим на допускане на лица на летищата. На практика, именно това е най-добрият начин да изпратите ценни пратки. Нещо повече, така вашите ценни пратки ще пристигнат изключително бързо до новото си безопасно хранилище.

  Въздушен транспорт за дипломатически пратки

  Същите условия важат и за въздушен транспорт на дипломатически пратки. Можем да организираме безпроблемен превоз, съответстващ на вашите нужди и изисквания.

  Въздушен транспорт за обемни товари

  Невинаги е лесно да се намери въздушен транспорт за обемни товари поради естествените ограничения за обем и тегло в товарните сектори на самолетите. Нашият опит и добре развита мрежа от партньори обаче ни позволява да открием перфектния начин вашите обемни товари да се превозят от и до желаната от вас дестинация.

  Въздушен транспорт за групажни товари

  Включването в групажни товари е перфектният начин да получите всички предимства на използването на въздушен транспорт, като намалите разходите до минимум. Деспред може да ви помогне да се включите в групажен транспорт така, че да спазите сроковете и изискванията си.

  Въздушен транспорт – митническо представителство

  Въздушен транспорт 3 | ДЕСПРЕД
  Въздушен транспорт 2 – Научете повече!

  Можем да осигурим допълнителни услуги при въздушен транспорт, свързани с митническо представителство. Така ще ви осигурим лекота и спокойствие при преминаването на вашите стоки през граница, без значение дали става дума за внос или износ.

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R) при въздушен транспорт

  В Деспред можем да комбинираме използването на въздушен транспорт със складиране на стоките под митнически контрол по удобен за вас начин.

  Складиране и опаковане на товари за въздушен транспорт

  Опаковането на товари за въздушен транспорт е доста специфично и различно от опаковането за друг тип транспортни средства. За да си спестите главоболия от непривични за вас дейности, можем да поемем вместо вас не само опаковането, но и складирането на товари.

  Карго застраховки за въздушен транспорт

  Нашите специалисти могат да ви предложат специални карго застраховки за въздушен транспорт, за да сте сигурни, че намалявате до абсолютен минимум рисковете от загуби при превоз на товарите ви.

  Консултация за въздушен транспорт

  Въздушен транспорт 4 | ДЕСПРЕД
  Въздушен транспорт 3 – Научете повече!

  Ако имате нужда от консултации по всякакви въпроси, свързани с използването на въздушен транспорт, специалистите на Деспред са насреща. Нашият дългогодишен опит може да работи във ваша полза, за да намерите най-лесния и бърз начин да превозите стоките си. Ако използването на самолети не е подходящо за вашите товари, в хода на разговорите можем да открием най-подходящия за вас транспорт, за да направим заедно бизнеса ви още по-успешен.

  Ако имате нужда от съдействие:  
  Обадете се сега + 359 2 4513800 или 

  Scroll to Top