КОНТЕЙНЕРЕН ТРАНСПОРТ

ДЕСПРЕД АД организира морски контейнерен транспорт от/до всяка точка на света, съобразно специфичните Ви изисквания и нужди.

Контейнерният транспорт е най-удачното и изгодно логистично решение при доставки от/до далечни дестинации, въпреки сравнително дългото транзитно време.

Предлаганите от нас варианти гарантират, че товарът Ви ще бъде превозен до крайното му местоназначение по оптимален за Вас начин и съобразно Вашите инструкции.

Работим с всички пристанища в Европа и в зависимост от дестинацията и сроковете на доставка използваме – Бургас, Варна, Истанбул, Солун, Пирея, Копер, Хамбург, Антверпен, Ротердам.

Видове контейнери

Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Наберете сега + 359 2 4513800
  или попълнете формата за контакт и натиснете "Изпрати". Попълнете коректно всички полета, за да можем да се свържем с вас и да ви бъдем полезни.

  Да, съгласен съм да получавам рекламна информация, касаеща нови продукти, текущи промоции, информационни текстове и всички други материали, свързани с предлаганите от нас услуги

  Наберете сега + 359 2 4513800 или

  Предимства на контейнерния транспорт

  Контейнерният транспорт е най-бюджетното, а понякога и единственото възможно решение. Въпреки по-дългото транзитно време морският транспорт оставя най-ниска въглеродна следа  спрямо останалите видове.

  Контейнерите са сигурна транспортна опаковка, сертифицират се регулярно за годност за превоз по море. Унификацията на контейнерите позволява лесна смяна на вида транспорт (воден/ сухопътен/железопътен).

  Контейнерен транспорт - Деспред транспорт и логистика
  Контейнерен транспорт - Деспред транспорт и логистика

  Оптимален баланс между скорост и цена

  Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари. Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

  Съобразени с  най-високите стандарти

  Превоз на опасни товари;
  Спедиция на специално карго;
  Превоз на температурни пратки, фармация, храни и други;
  Превоз на живи животни;
  Превоз на бързо разваляеми стоки;

  Логистични услуги

  Склад под митнически контрол, свободно и временно складиране (Тип 1R);
  Складиране и опаковане на товари;
  Консултация за транспорт;
  Карго застраховки.

  Ако имате нужда от съдействие:  
  Обадете се сега + 359 2 4513800 или 

  Scroll to Top