6 важни съвета за международен морски транспорт – част 3

Изберете партньор с опит в организирането на международен морски транспорт

Вероятно превозвате основна част от вашия товар през океана в малък брой дестинации за международен морски транспорт. В такива случаи е полезно да работите със спедитор, който има опит и изградени връзки в тази област. Предимствата при избора на такъв спедитор за международен морски транспорт включват:

Достъп до капацитет: Спедиторите, които често използват един коридор за международен морски транспорт, притежават стабилни и близки отношения с превозвачите. Това може да ви донесе редица предимства и да ви спести доста средства.

По-добри цени: По-големият обем в рамките на един превоз при международен морски транспорт означава да получите по-добри тарифи от превозвача. Тук опитният спедитор за международен морски транспорт отново може да ви бъде от полза с конкретни насоки и съвети за оптимизация на товара.

Персонализирани съвети: Спедиторите, които са добре запознати с даден коридор за международен морски транспорт, познават детайлите на митническото освобождаване в определена страна. Те имат добри отношения с превозвачи за наземни превози и са запознати с различни опции за маршрут, за да ви спестят още повече време и пари.

Международен морски транспорт промоция – качествени услуги

Работете с един партньор за международен морски транспорт, с който да организирате множество услуги

Услугите по международен морски транспорт от врата до врата включват набор от различни стъпки и дейности, включително транспортиране до пристанище, групажен транспорт, митническа документация, морски превози, митническо посредничество, транспортиране до получателя. За незапознат служител от вашия екип тези дейности по международен морски транспорт са твърде много и почти невъзможни за управление. Освен това не забравяйте, че колкото повече обслужващи партньори за вашия международен морски транспорт ангажирате, толкова повече такси и комисионни ще платите. Освен това има опасност да пропуснете важен детайл поради лоша координация между тях.

Използването на един опитен спедитор за международен морски транспорт може да бъде вашето решение и да действа като ваш експертен транспортен отдел. Той ще поеме всички специализирани и отнемащи време детайли и ви позволи да се съсредоточите върху по-стратегически въпроси.

Разгледайте повече за транспорт на стоки и брокераж

Изберете партньор с опит в организирането на международен морски транспорт

Работете с един партньор за международен морски транспорт, с който да организирате множество услуги

Scroll to Top