Морски, железопътен и камионен транспорт с цели контейнери – част 3

Разходи за транспорт на цели контейнери

Цели контейнери цени 1
Цели контейнери цени – научете тук

Разходите за цели контейнери се състоят предимно от еднократни суми на контейнер, за разлика от LCL контейнерите, където таксите се изчисляват на база на теглото и обема на товара. Това, което също има значение, са размерите на избраните от вас контейнери. Ето защо транспортът на цели контейнери понякога може да се окаже по-евтин от частичните контейнери дори когато първите не са пълни докрай. Освен това, при използване на цели контейнери няма допълнителни разходи за обработка на общия товар.

Други компоненти, които са от значение за цените, са индивидуалните условия, като например вида на транспорта (т.е. от пристанище до пристанище, от врата до врата и т.н.), разстоянието на транспортиране и броя на превозваните цели контейнери.

Митническо освобождаване на цели контейнери

В зависимост от това къде се очаква да бъдат изпратени вашите товари, ще бъдете поставени пред различни изисквания за митническо освобождаване и търговски закони. Ако не сте убедени какво да направите, можете да се консултирате със специалист от ДЕСПРЕД. Ние имаме дългогодишен опит в митническото обслужване и можем да се погрижим за декларирането на вашите цели контейнери, като съберем и съставим всички необходими документи за преминаване през съответната митница.

По желание: застраховка на цели контейнери

Цели контейнери цени 2
Цели контейнери цени – свържете се с нас

В идеалния случай спедиторът би поел отговорност за всички възникнали щети и повреди на стоките при транспортиране на цели контейнери. Тъй като този идеален сценарий се случва рядко, приемаме клиентът сам да поеме отговорност за рисковете. Потенциални рискове съществуват не само за вашите товари, но и за всички ваши цели контейнери или дори за самия кораб, влак или камион, който ги превозва. Ето защо е препоръчително да се застраховате за този случай. Разходите за застраховка са предимно сравнително ниски, но биха ви спестили много главоболия и загуби.

Транспорт на цели контейнери с ДЕСПРЕД

Благодарение на тясната си специализация и дългогодишния си опит, в ДЕСПРЕД можем да изпратим вашите цели контейнери до местоназначението им бързо и сигурно. Познаваме не само пазара на транспортните фирми, но и изискванията на митниците, спецификите на различните видове превози и изискванията към различните видове стоки. Можем да ви помогнем да изберете най-бързия и евтин път за вашите цели контейнери, след което да организираме и управляваме цялостния процес по доставката им.

Научете повече за международен превоз на товари.

Разходи за транспорт на цели контейнери

Митническо освобождаване на цели контейнери

По желание: застраховка на цели контейнери

Транспорт на цели контейнери с ДЕСПРЕД

Scroll to Top