Транспорт на пратки за изложения – какво трябва да знаете 2-ра част

Избор на вид транспорт на пратки за изложения

Преценете какъв вид транспорт на пратки за изложения ще бъде най-удобен за вас – сухопътен, морски или въздушен. Изборът на транспорт на пратки за изложения ще зависи до голяма степен от продуктите, които предлагате; от сроковете за доставка, които търсите; от възможностите, които предлага маршрутът; от бюджета ви. Може да се окаже, че изборът на подходящ вид транспорт на пратки за изложения е най-трудното нещо, което трябва да направите. Ето набързо някои от предимствата и недостатъците на различните варианти.

Ако държите на скоростта, изберете въздушен транспорт на пратки за изложения. Въздушният транспорт на пратки за изложения може да е по-скъп, но ако имате възможност да включите стоките в групажен превоз, ще намалите цената. Железопътният или морският транспорт на пратки за изложения може да е удобен за вас вариант, ако имате повече време и държите на ниска цена и висока сигурност. Най-сложен е автомобилният транспорт на пратки за изложения, тъй като камионите преминават проверки на всяка граница и се включват в автомобилния трафик. С него обаче е по-лесно да стигнете от врата до врата и да намалите прекачването на стоките си при транспорт на пратки за изложения.

Транспорт на пратки за изложения оферти 1
Транспорт на пратки за изложения оферти и ценоразпис

Избор на фирма за транспорт на пратки за изложения

Важно е също така кого ще изберете за свой партньор при транспорт на пратки за изложения. Проверете точно какви услуги предлага съответният изпълнител. Дали ще вземе пратката от вратата ви, или трябва да я доставите при него? Дали ще я разтовари във вашия павилион, или ще трябва да ангажирате някого да прехвърли наново стоките?

Ако изберете обикновен превозвач, ще получите по-евтин транспорт на пратки за изложения, но с по-голям риск от проблеми при превозването. И обратно, специализирана фирма в транспорт на пратки за изложения ще ви струва по-скъпо, но можете да сте по-сигурни, че всичко с продуктите ви ще бъде наред. Този избор на транспорт на пратки за изложения със сигурност ще бъде важен за вас, ако изпращате чувствителни към удари и температурни промени стоки.

Препоръчваме да потърсите и препоръки и мнения за всеки изпълнител на транспорт на пратки за изложения, който одобрите на пръв поглед.

Научете повече за нашата складова логистика.

Избор на вид транспорт на пратки за изложения

Избор на фирма за транспорт на пратки за изложения

Scroll to Top