Няколко причини да използвате външни услуги за вътрешни превози на товари 2-ра част

2. С компания за вътрешни превози пестите усилия

Когато работите със специализирана компания за вътрешни превози, пестите много усилия по отношение на  подготовката и изпращането на стоките. Добрата компания за вътрешен превоз ще може да ви осигури услуги като опаковане и етикиране, поставяне в палети и фолиране. Тези дейности по вътрешни превози изискват доста време и подходящ персонал, които няма нужда да поддържате в тази ситуация. Така ще можете да фокусирате персонала и усилията си в дейностите, в които сте компетентни и от които на практика печелите.

3. Включване в групажни и частични товари

Използването на специализирани фирми за вътрешни превози може да ви даде възможност да се включите в групажни или частични товари с други податели на пратки. Това ще намали значително разходите по вътрешни превози, в сравнение с използването на собствен автопарк.

Вътрешни превози цени 1
Вътрешни превози цени и начини на превоз

4. С фирма за вътрешни превози можете да изпращате трудни за превозване пратки

Трудно е да се транспортират стоки, които са чувствителни към температури или са малотрайни, които са чупливи или извънгабаритни. Ако искате да имате собствени вътрешни превози, ще се наложи да поддържате скъп автопарк и високоплатен, квалифициран персонал. Използването на външна фирма за вътрешни превози ще ви спести доста разходи и трудности в това отношение. Специализираните компании за вътрешни превози разполагат с всякакъв тип превозни средства и специалисти, тъй като това е основната им дейност. Така вие можете да се придържате към своята основна дейност и да не разхищавате силите и средствата си в нетипични дейности.

5. Вътрешни превози – с удобно товарене и разтоварване

Ако нямате подходящ персонал или превозно средство за вътрешни превози, за да изпратите продуктите си до склада на превозвача, можете да поръчате и вземане от място и доставка до вратата на получателя. Услугата от врата до врата не се предлага от всички превозвачи, но е несъмнено удобство за малкия и среден бизнес, когато има нужда от вътрешни превози на стоки и товари.

Вижте повече за нашия транспорт на стоки.

2. С компания за вътрешни превози пестите усилия

3. Включване в групажни и частични товари

4. С фирма за вътрешни превози можете да изпращате трудни за превозване пратки

5. Вътрешни превози – с удобно товарене и разтоварване

5/5 - (1 vote)
Scroll to Top