Групажни пратки: Изпращайте по-малко и по-често и пестете пари – част 3

Как месечните групажни пратки могат да намалят разходите и да подобрят паричния поток?

Ето няколко конкретни примера как използването на малки и чести групажни пратки може да промени изцяло вашите разходи и потока на приходите ви.

С групажни пратки отговаряте по-бързо на потребителските тенденции

Групажни пратки София на достъпни цени

Когато разполагате с нужните за вашия клиент два палета и ги изпратите с групажни пратки, можете да адаптирате продуктовата си гама към следващите поръчки палет по палет, без да има нужда да чакате дълго, за да можете да продадете цяла пратка от десет палета. Не на последно място, използването на групажни пратки ще ви позволи да се включите по-лесно в графиците на превозвачите, което също ще допринесе за скоростта на реализация на вашата продукция.

Всичко това означава, че когато работите с групажни пратки, можете много по-бързо да предложите на клиента си нови етикети или реколти. Изпращането на два палета с групажни пратки означава също така, че няма да бъдете принудени да продавате по-старо производство на намалена цена, само за да ги изчистите от склада и да освободите място за новата продукция. Напротив, използването на групажни пратки ви позволява да сте изключително бързи, когато отговаряте на нуждите на пазара и да следвате без забавяне всяка възможност за развитие на бизнеса си.

Групажни пратки София – Само на нашия сайт

С групажни пратки ще намалите бюджетните плащания

Изпращането на групажни пратки от по два палета вместо десет изисква много по-малко капитал, който да бъде инвестиран предварително. Стойността на продукта, доставката, данъците, ДДС, съхранението и т.н., остават на ваше разположение вместо да са обвързани със съхранението на склад в очакване да бъдат продадени. Колкото по-бързо и с по-малко разходи продавате стоките си чрез групажни пратки, толкова по-свободно можете да управлявате бизнеса си. Това е едно от основните предимства на групажни пратки.

Как да изпращате групажни пратки?

Когато изпращате групажни пратки, трябва да сте подготвени предварително с голям обем информация и връзки. Необходимо е да познавате възможностите за транспорт на групажни пратки до желаното от вас място, за да изберете най-подходящата. Трябва да сте наясно как да подготвите нужните документи за товаренето на групажни пратки, както и преминаването през митнически проверки в държавата на подателя и държавата на получателя.

Има много по-добър начин да се справите със ситуацията, без да губите време и да правите скъпоструващи грешки при изпращане на групажни пратки. Винаги можете да използвате услугите на професионален спедитор, който е добре запознат с процесите по изпращане на групажни пратки и може да свърши цялата работа вместо вас. Свържете се с ДЕСПРЕД и запазете удобен за вас час за консултация, за да научите всичко, което ви интересува за изпращането на групажни пратки.

Как месечните групажни пратки могат да намалят разходите и да подобрят паричния поток?
Как да изпращате групажни пратки? | ДЕСПРЕД

Scroll to Top