Транспорт по море – какво да очаквате – част 1

Качествен ранспорт по море 1
Качествен ранспорт по море и практични оферти

Доставката на стоки чрез транспорт по море винаги е била важен фактор в световната търговия. Факт е, че днес между 80 и 90% от стоките в световен мащаб се превозват чрез транспорт по море. Нещо повече, в последните години използването на транспорт по море става все по-търсено, вероятно заради все по-широкото навлизане на електронната търговия и разрастването на международната търговия. Доставката чрез транспорт по море се превърна в идеален избор за посрещането на тези нови икономически нужди.

Ето какви възможности може да предложи използването на транспорт по море за вашия бизнес.

Какво е транспорт по море

Ясно е, че при транспорт по море говорим за превоз на стоки чрез големи товарни кораби. През 60-те години на миналия век корабоплаването започна да използва стандартизирани контейнери, които значително улесниха процесите по транспорт по море на големи товари. Стандартните контейнери намалиха разходите за съхранение, превоз и проследяване на товарите. С всичко това морската логистика се превърна в една от основните възможности за превоз на товари.

Транспорт по море – какво може да ви предложи

Има много причини използването на транспорт по море да бъде толкова привлекателно за всички видове бизнес. Ето основните му характеристики:

Качествен ранспорт по море 2
Качествен ранспорт по море на страхотни цени
  • Голям капацитет. При транспорт по море използвате плавателните съдове, които се отличават с висок тонажен капацитет, много трудно съпоставим с други видове транспорт. Този висок капацитет е едно от големите предимства за бизнеса.
  • Международен транспорт. С използването на транспорт по море можете да превозите големи количества стоки между различни държави на по-ниска цена.
  • Универсален транспорт. Гъвкавостта при използване на транспорт по море е огромно предимство: има плавателни съдове от много различни видове, способни да се адаптират към всякакъв вид товари.
  • Конкуренция. Когато използвате транспорт по море, можете да разчитате на принципа на свободната конкуренция, така че има широк спектър от предлагане, което ви позволява да изберете удобна и изгодна възможност.

Всички тези качества правят използването на транспорт по море изключително привлекателно и способно да се адаптира към всеки бизнес и нужди.

Ето защо е възможно да се открият различни видове транспорт по море. Те се разделят предимно в зависимост от товара и неговият обем, така че това е в основата на търсенето на подходящ вариант. По-долу ще изброим някои от най-често срещаните видове, сред които можете да избирате.

Прочетете повече за воден транспорт на нашия сайт

Какво е транспорт по море
Транспорт по море – какво може да ви предложи

5/5 - (1 vote)
Scroll to Top