Морска логистика – какво, защо и как – част 3

Морска логистика – услуги по доставки от врата до палуба

Морска логистика услуги 1
Морска логистика услуги – научете тук

Тази услуга по морска логистика включва цялата верига за доставки на вземане на продукти от доставчика, извършване на складиране (съхранение), консолидирано, опаковане и/или разпределение до кораби за определена дата и час, или до терминал, котвеното място. Тук специалистът по морска логистика ще се занимава и със специални митнически експертизи и разрешения.

Морска логистика – услуги по осигуряване на повторно снабдяване

Тази услуга при морска логистика включва консолидиране на поръчки, управление на товарите (експедиция), складиране (съхранение) и разпределяне на стоки и продукти до кораба, но също така и обратната логистика на разтоварени стоки, които трябва да бъдат ремонтирани или подменени. Това означава, че можете да се доверите на специалиста по морска логистика, за да управлявате безпроблемно и лесно доставките си във всичките им измерения.

Морска логистика услуги 2
Морска логистика услуги – свържете се с нас

Морска логистика в ДЕСПРЕД

В ДЕСПРЕД се занимаваме с морска логистика и транспорт вече десетилетия наред. Ако има нещо, което сте любопитни да научите, или ако се чудите как по точно един екип по морска логистика може да помогне на бизнеса ви, свържете се с нас. Наш консултант ще ви посети в удобно за вас време и място, за да отговори на всичките ви въпроси.

Научете повече за морски транспорт.

Морска логистика – услуги по доставки от врата до палуба

Морска логистика – услуги по осигуряване на повторно снабдяване

Морска логистика в ДЕСПРЕД

Scroll to Top