Превоз на товари с бус – какво печелите и за какво е подходящ – част 2

Предимства на използването на превоз на товари с бус

Превоз на товари с бус - мнения 1
Превоз на товари с бус – мнения и оферти

Шофирането на товарен ван е много по-лесно в сравнение с камионите, тъй като управлението му прилича повече на това да управляваш лек автомобил, отколкото на товарен камион. По-малкият размер на товарния бус улеснява маневрирането през тесните улици и това гарантира по-лесен превоз на товари с бус, особено в градски условия.

При превоз на товари с бус особено удобство е фактът, че товарните микробуси имат задна врата за достъп до товарното пространство, но и плъзгаща се странична врата за допълнителен достъп. Вътрешното съхранение и организация на товарните зони при превоз на товари с бус могат да бъдат персонализирани за почти всеки бизнес, като е доста лесно да се поставят, добавят и променят рафтове и приспособления.

Превоз на товари с бус се използва най-често ако се налага да се транспортира малко количество стока на сравнително близко разстояние. Ето някои специални случаи, при които превоз на товари с бус е най-доброто решение.

Превоз на товари с бус без претоварване

При превоз на товари с бус е лесно да получите доставка на стоката от врата до врата, без да се налага пратките ви да бъдат претоварвани от едно превозно средство на друго. Поради високата маневреност на автомобилите, те могат да стигнат лесно до всеки адрес дори в най-натоварени градски условия и да натоварят и разтоварят пратките ви, което е едно от най-големите предимства на услугата превоз на товари с бус.

Превоз на товари с бус, за да избегнете неудобствата на групажа

Превоз на товари с бус - мнения 2
Превоз на товари с бус – мнения и ползи

Можете да използвате превоз на товари с бус, за да избегнете неудобствата на групажните пратки. Групажните пратки могат да намалят разходите за транспорт, но също така ще ви заставят да се съобразявате с графиците на превозвача и да удължите времето за доставка, тъй като автомобилът трябва да посети много места и да разтовари пратките и на останалите участници в групажната схема.

За сметка на това, при превоз на товари с бус можете да напълните по-малкото товарно пространство на буса единствено със свои стоки. Така можете да разчитате, че при превоз на товари с бус автомобилът ще потегли в избран от вас час и ще пристигне директно до местоназначението си.

Факт е, че самостоятелният превоз на товари с бус може да повиши себестойността на транспорта, но въпреки това е перфектна опция, когато времето за доставка е по-важно за вас.

Разгледайте повече за брокераж

Предимства на използването на превоз на товари с бус
Превоз на товари с бус без претоварване
Превоз на товари с бус, за да избегнете неудобствата на групажа

Scroll to Top