Транспорт по море – какво да очаквате – част 3

Tранспорт по море - цени 1
Tранспорт по море – цени и страхотни оферти

Транспорт по море с тежкотоварни кораби

Тежкотоварните кораби са специални плавателни съдове, предназначени за транспорт по море на изключително тежки товари. Те са широко използван в индустриалните превози, когато се налага да се транспортират тежки товари като машини и оборудване.

Транспорт по море с кораб Roll on

Корабът тип Roll on е вид плавателен съд, който превозва товари на колела, обикновено земеделски машини, автомобили, камиони и други превозни средства. Това са специализирани съдове за транспорт по море, които осигуряват обезопасяване и фиксиране на този вид стоки чрез професионални имобилизиращи елементи. Така осигуряват безопасен и сигурен превоз на товари, които в противен случай биха се превозвали доста трудно и с големи рискове.

Защо да изберете транспорт по море

Нека да разгледаме някои от причините, поради които индустриите и фирмите по света избират транспорт по море:

Tранспорт по море - цени 2
Tранспорт по море – цени за всеки
  • Икономически фактор. Цената на транспорт по море е от 4 до 6 пъти по-ниска от въздушните превози например.
  • Повишена товароносимост. Няма съмнение, че при транспорт по море получавате много по-голям товарен капацитет от другите видове транспорт.
  • Сигурност. При транспорт по море се спазват строги политики и протоколи за сигурност. Загубите на товари поради инциденти намаляват всяка година, което доказва, че използването му е много безопасен вариант.

Всички тези причини, заедно с по-голямата ефективност и грижа за околната среда, правят използването на транспорт по море една от най-добрите възможности за международни превози в света.

Ако имате нужда от транспорт по море, свържете се с нашите специалисти по транспорт и логистика, които с дългогодишния си опит и експертиза ще ви помогнат да намерите най-доброто решение за вашите нужди.

Посетете нашия сайт за още страхотни предложения за интермодален транспорт

Транспорт по море с тежкотоварни кораб
Транспорт по море с кораб Roll on
Защо да изберете транспорт по море

5/5 - (1 vote)
Scroll to Top