Морски транспорт – видове контейнери и цени за транспорт – част 1

Морски транспорт контейнери цени видове 1
Морски транспорт контейнери цени видове – научете тук

Един от най-разпространените начини за превоз при морски транспорт са контейнерите. Те съществуват от повече от 50 години, като днес са подчинени на международни стандарти. Това улеснява значително транспорта на товари и прехвърлянето им от едно превозно средство на друго при нужда. Използването на различните контейнери за морски транспорт ще доведе до различни цени за услугата. Ето какво трябва да знаете за видовете контейнери за морски транспорт и цените им.

Какво представляват транспортните контейнери за морски транспорт

Транспортните контейнери са големи метални кутии, които са изработени от стомана и са достатъчно здрави, за да се справят с дълги пътувания. Те имат стандартни размери, за да могат да се използват едновременно за железопътен, автомобилен, самолетен или морски транспорт на стоки от едно място до друго. Стандартизацията им намали значително цените на транспортирането и спомогна за повишаване на ефективността и икономиите в търговията.

Видове контейнери за морски транспорт

Когато имате нужда от морски транспорт, можете да използвате различни видове контейнери. Те се избират според големината и вида на стоките и пратката ви, но също така са на различни цени.

Контейнери за морски транспорт за сухо съхранение

Морски транспорт контейнери цени видове 2
Морски транспорт контейнери цени видове – свържете се с нас

Това са стандартни контейнери за транспортиране, които се използват за всякакви сухи продукти. Обикновено са с дължина 20 фута, 40 фута или 45 фута. Цените им растат пропорционално на големините им.

Контейнери за морски транспорт flat

Тези контейнери за морски транспорт имат само дъно и две сгъваеми страни. Те са идеални за превоз на лодки, оборудване и автомобили.

Отворени отстрани контейнери за морски транспорт

При този вид контейнери позволяват товарене и разтоварване отстрани тъй като могат да се отварят изцяло отстрани, което позволява по-бързо товарене на материали.

Отворени отгоре контейнери за морски транспорт

Тези контейнери за морски транспорт нямат покрив, което позволява да се превозват вещи с голяма височина. Това ги прави идеални за морски транспорт на машини и др.

Хладилни контейнери за морски транспорт

Това са контейнери, които поддържат определена температура. Те се използват за морски транспорт за хранителни или фармацевтични стоки.

Контейнери за морски транспорт tank

Тези контейнери за морски транспорт са предназначени специално за превоз на течности, включително горива.

Научете повече за транспорт на стоки.

Какво представляват транспортните контейнери за морски транспорт

Видове контейнери за морски транспорт

Scroll to Top