Транспорт на пратки за изложения – какво трябва да знаете 3-та част

Застраховка при транспорт на пратки за изложения

Не подценявайте застраховката, която трябва да направите при транспорт на пратки за изложения. Някои специализирани фирми могат да ви гарантират задължителна застраховка при транспорт на пратки за изложения. Други обаче ще оставят тази дейност на самите вас. Проверете какви са възможностите, като разговаряте първо с избрания логистичен партньор, а после – и със своя застраховател. Попитайте за обезщетения за загуби по време на транспорт на пратки за изложения, но и за гаранции при лошо време или природни бедствия например. Пълната застраховка ви гарантира спокойствие и сигурност не само по време на транспорт на пратки за изложения, но и по време на самото изложение.

Транспорт на пратки за изложения видове 1
Транспорт на пратки за изложения – видове транспорт

Транспорт на пратки за изложения в чужбина

Ако смятате да участвате в изложение в чужбина, ще трябва да разпитате за много повече услуги от просто транспорт на пратки за изложения. Разучете дали харесаният превозвач ще ви осигури съдействие в митниците, дали може да ви създаде условия за временно складиране и консолидация. Потърсете гаранции за бързо митническо освобождаване на стоките, както и за най-краткия и евтин маршрут за транспорт на пратки за изложения. Може да се наложи да използвате мултимодален или интермодален транспорт на пратки за изложения и в такъв случай се уверете, че избраният от вас изпълнител може да ви осигури цялостния превоз, за да се освободите от ангажимента да следите всяко прехвърлян на стоки от един превозвач към друг.

Лесен транспорт на пратки за изложения

Ако търсите лесен транспорт на пратки за изложения, просто се свържете с Деспред. Ние можем да ви осигурим цялостна услуга по транспорт на пратки за изложения – от избора на вид транспорт през проследяването на пратката до товаренето, разтоварването и съхранението на стоките. Така можем да ви освободим от всички ангажименти и главоболия. Нашите служители са на ваше разположение за консултации и обсъждане на възможностите за транспорт на пратки за изложения, в които ще можете да почерпите от опита и уменията им.

Научете повече за нашия интермодален транспорт.

Застраховка при транспорт на пратки за изложения

Транспорт на пратки за изложения в чужбина

Лесен транспорт на пратки за изложения

Scroll to Top